U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Slide background

HOE GROOT IS EEN EURO PALLET?

Euro pallets kopen!

Alle soorten en maten nieuwe- en gebruikte europallets koop je voordelig
en eenvoudig bij Pallet Recycling. Bel: ☎ 0487 - 59 55 59.

[✓] Een Standaard Euro pallet is 800mm x 1200 mm

[✓] De Europallet kan maximaal 750kg – 2000kg dragen.

[✓] De maximale hoogte voor een europallet is 1.66 – 2.20 meter

Europallets – Goedkope Euro pallets van hoge kwaliteit

Op zoek naar nieuwe europallets of liever gebruikte europallets? Bekijk hier het complete assortiment van europallets. Pallet van Europa is gemaakt volgens EUR/EPAL normen.

Een Europallet van Pallet Recycling is snel besteld

Ruime voorraad nieuw europallets en gebruikte europallets 80×120, scherpe prijzen en snel levering bij afname europallets.

Europallets bestellen: Gebruikte en nieuwe Euro pallets

Voor de inkoop van nieuwe Europallets wendt u zich tot Palletrecycling NL! Tevens verzorgen wij de reparatie en recycling van oude pallets. Een Euro pallet is een pallet die aan specifieke eisen moet voldoen.

Hoe weet je welke waarde een Euro pallet heeft? Dat op Euro pallets statiegeld zit, is niet echt waar. De statiegeld waarde is voornamelijk een kwestie van wat bedrijven onderling hebben afgesproken. Vaak wordt de waarde van Europallets gesteld op ong. € 10,- maar dit is meer een administratieve waarde. Dit kan handig zijn wanneer je de pallets op de balans wilt zetten. De vervangingswaarde is de werkelijke waarde van Europallets en die kan dus afwijken en fluctueren.

Pallet recycling NL is reeds 20 jaar professioneel actief met inkoop en verkoop van Euro pallets.

HOE GROOT IS EEN EURO PALLET?
[✓] Een Standaard Euro pallet is 800mm x 1200 mm
[✓] Twee varianten van de afmeting 1000x1200mm (blokpallet)
[✓] De maximale hoogte voor een europallet is 1.66 – 2.20 meter
[✓] De Europallet kan maximaal 750kg – 2000kg dragen.

Meer over de Europallet:

Een Euro pallet heeft afmetingen van 80×120 cm en heeft door heel Europa statiegeldwaarde welke kan verschillen per bedrijf. Meestal zijn deze pallets te herkennen aan de klossen maar dit kan wel verschillen. Deze Europallet is ook te herkennen aan de klossen onder de pallet, op de ene klos staat Euro en op de andere klos meestal de naam van de fabrikant. De pallets mogen niet zomaar gemaakt worden, ze dienen gemaakt te worden volgens bepaalde Epal normen. Een kapotte pallet verliest normaliter zijn gehele waarde (wij recyclen deze pallets voor u). een onbeschadigde Europallet gemaakt volgens de normen, kan maximaal 2000 kilo dragen, maar alleen indien het gewicht gelijkmatig verdeeld is.

Scherp geprijsde nieuwe pallets. Palletrecycling NL biedt u een ruim assortiment met scherp geprijsde nieuwe pallets. Veel gangbare pallets zijn bij ons uit voorraad leverbaar, omdat wij in grote hoeveelheden inkopen. Naast de inkoop van nieuwe Euro pallets bieden wij u:

• Eerder gebruikte Europallets, die door  vakmensen gerepareerd zijn;
• Pallets op maat, die speciaal voor uw specifieke bedrijfssituatie ontworpen worden;
• Een efficiënte, milieuvriendelijke recycling van oude pallets.

Al jaren is Palletrecycling NL dé specialist als het gaat om de aanschaf van pallets! Als gerenommeerd bedrijf staan wij in voor:

• Het verwerken van oude en produceren van nieuwe pallets op milieuvriendelijke wijze;
• Het leveren van pallets van alleen de beste kwaliteit;
• Een uitstekende, hartelijke service!

Europallets

Over Pallet Recycling NL

Bull Palletrecycling en Handel levert al meer dan 20 jaar hoogwaardige nieuwe en gebruikte pallets. In ons assortiment vindt u Europallet, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten. Recycling van pallets is een van onze hoofdbezigheden. De binnenkomende pallets worden gerepareerd. De pallets die niet gerepareerd kunnen worden, worden gesloopt en bruikbare materialen worden hergebruikt.

Contact

Of het nu gaat om de inkoop van een nieuwe europallet of om de reparatie of recycling van een oude euro pallet, Palletrecycling NL biedt u een volledige dienstverlening. Wilt u meer weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen:

• Bel naar 0487 – 59 55 59;
• Stuur uw email naar info@palletrecycling.nl;
• Vul ons contactformulier in.