U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Bull Palletrecycling en Handel Bedrijfsprofiel!

 

Bull Palletrecycling is ruim 20 jaar professioneel actief in het in- en verkopen, maken en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. Wij bieden een breed assortiment aan producten, waaronder Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, blokpallets of balkpallets en vele andere soorten.

Wij besteden veel aandacht en zorg aan recycling. Alle binnenkomende pallets worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. De houten pallets worden ontmanteld en gereviseerd in standaard Europallets of maatproducten. Het afvalhout wordt geschredderd en geleverd aan de spaanplaat industrie en het metaalafval zoals nieten en spijkers wordt aan metaal recyclers geleverd.

Europallets

Bull Palletrecycling biedt prijs-, kwaliteit-, en milieubewuste pallet oplossingen op maat. Bovendien zijn standaard producten uit voorraad leverbaar zodat u snel kunt rekenen op de pallets en Europallets. Wij maken voor de leveranties gebruik van ons eigen transport van onder andere de Europallets.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook adviseren in specifiekere situaties, waarbij standaardmaten niet voldoen. U kunt bij ons ook terecht voor speciaal op maat gemaakte pallets. Kwaliteit en kwantiteit is onze kracht. Recycling is een van de hoofd werkzaamheden van ons bedrijf.

Ons breed assortiment, standaard producten, pallets en opzetranden is uit voorraad leverbaar. Continue meer dan 150.000 pallets op voorraad, een overdekte opslag van 3000 m2 zorgt voor droge pallets.