U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Eenmalige pallets zijn in allerlei maten en soorten te verkrijgen bij Pallet recycling NL.

Schaf pallets voor eenmalige aan bij Palletrecycling en Handel! Wij zijn uw gerenommeerde specialist in palletbouw, -reparatie en -recycling. De Eenmalige pallet is in allerlei maten te verkrijgen, de standaard maten zijn 800mm x 1200mm en 1000mm x 1200mm. Eenmalige pallets kopen voor eenmalige gebruik. Ook wel wegwerppallets genoemd.

EENMALIGE PALLETS AFMETINGEN
[✓] Een Standaard Eenmalige pallet is 800mm x 1200 mm
[✓] Twee varianten van de afmeting 1000x1200mm
[✓] Ook de Display pallet 40 x 60 en 60 x 80 vallen onder de eenmalige pallet.

Eenmalige pallets aanschaffen

Palletrecycling en Handel biedt u een breed assortiment, waarin scherp geprijsde eenmalige-pallets ruim vertegenwoordigd zijn. U vindt ze bij ons in allerlei soorten en maten! U kunt bij ons terecht voor:

  • nieuwe pallets;
  • pallets op maat;
  • de reparatie van pallets;
  • de recycling van pallets.

Eenmalige pallets kunt u na gebruik dus ook aan ons leveren, zodat wij voor een milieuvriendelijke verwerking kunnen zorgen. Naast het leveren van topkwaliteit is bijdragen aan een betere wereld namelijk één van onze speerpunten! Pallets die hersteld kunnen worden, gaan direct naar de reparatieafdeling, terwijl eenmalige pallets die niet meer gerepareerd kunnen worden op efficiënte wijze gerecycled worden.

Over Palletrecycling NL

Al meer dan 20 jaar is Bull Palletrecycling en Handel actief in het in- en verkopen, fabriceren en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. Wij verkopen en leveren Europallets, eenmalige-pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, en blokpallets of balkpallets. De pallets die binnenkomen worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. Houten pallets worden standaard Europallets en afvalhout wordt versnipperd. Dit materiaal wordt geleverd aan de spaanplaatindustrie. Metaalafval zoals nieten en spijkers wordt aan metaalrecyclers geleverd.

Contact
Palletrecycling NL biedt u een volledige service als het gaat om het aanschaffen, repareren of recyclen van eenmalige pallets. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op: