U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Palletvervoer

Haal uw goedkope Palletvervoer bij Pallet Recycling NL
 

Palletvervoer kunt u gemakkelijk, goedkoop en veilig overlaten aan de experts van Pallet Recycling NL. Vervoeren van pallets op maat voor elke bedrijfssituatie. Wij bieden passend vervoer, deskundig advies en klantgerichte service. Naast pallettransport – het transporteren van pallets volgens de huidige regelgeving – bieden wij als palletgroothandel en -fabriek een uitgebreid assortiment van verschillende soorten pallets.

Palletvervoer op maat

Door onze jarenlange ervaring en beschikking over een vloot van verschillende maten vrachtwagens, kunnen wij pallets afhalen en leveren op een veilige en vakkundige manier. Wij zorgen ervoor dat de pallets goed op elkaar gestapeld zijn (het evenwicht moet bewaard worden) en beschermd worden tegen verschillende soorten weersomstandigheden welke een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de pallets. Wij houden ons zorgvuldig aan de huidige regelgeving voor palletvervoer om een optimale levering te kunnen waarborgen. Natuurlijk leveren wij snel en op elke gewenste locatie.

Heeft u slechts een enkele keer een lading of wilt u dagelijks een complete lading geleverd hebben, u kunt altijd bij Bull Palletrecycling terecht voor uw pallettransport van verschillende materialen (metaal, hout en kunststof) op een zeer voordelige en betrouwbare manier.

Onder andere de volgende pallets kunnen wij leveren en voor u vervoeren:

  • Balkpallets;
  • Europallets;
  • Eenmalige pallets;
  • Blokpallets;
  • Chemie pallets;
  • Displaypallets.

Naast pallet vervoer kunt u bij ons ook terecht voor verkoop, inkoop en het huren van pallets, maar ook voor afvoer en recycling van oude pallets leveren wij duurzame en milieubewuste oplossingen.

Pallet vervoer

Vervoer & contact met ons
Wij maken pallet vervoer graag gemakkelijk voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op, geef uw wensen door en wij vervoeren pallets naar de gewenste locatie. U kunt contact met ons opnemen voor zaken zoals vragen, opmerkingen of persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op het nummer 0487 – 59 55 59, stuur ons gerust een e-mail of vul het contactformulier op de website in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.