U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Meermalige pallets | Bull Palletrecycling!

Bestel uw meermalige pallets bij Bull Palletrecycling en Handel. Wij verkopen, repareren en recyclen alle soorten pallets en zijn u hiermee graag van dienst!
Schaf uit voorraad meermalige pallets aan
In het assortiment van Bull Palletrecycling en Handel vindt u onder meer scherp geprijsde meermalige pallets, die meerdere keren te gebruiken zijn. Omdat wij grootschalig inkopen, zijn nieuwe pallets meestal direct uit voorraad leverbaar. De meermalige pallets van Bull Palletrecycling en Handel zijn van de allerbeste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:
• Het ontwerp en de productie van meermalige pallets op maat;
• De reparatie van oude pallets;
• De recycling van niet langer bruikbare pallets.
U merkt dat wij ons niet alleen onderscheiden door onze scherpe prijzen, onze grote voorraad en onze kwaliteitsgarantie, maar ook door onze focus op het milieuvriendelijk hergebruiken van oude materialen!

Meermalige pallets

Over ons
Bull Palletrecycling en Handel is al vele jaren actief en ervaren in de in- en verkoop, fabricage en reparatie van nieuwe en gebruikte pallets. Wij verkopen Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, blokpallets of balkpallets en ook diverse andere soorten pallets. De pallets die binnenkomen voor recycling worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. Houten pallets worden ontmanteld en gereviseerd in standaard Europallets of maatproducten. De restmaterialen zoals hout en spijkers worden geleverd aan de spaanplaatindustrie en metaalrecycling bedrijven.
Contact
Wilt u meer weten over de aanschaf van meermalige pallets bij Bull Palletrecycling en Handel, of wilt u direct een serie pallets bestellen? Neem dan contact met ons op! Dat kan op drie manieren:
• Bel naar 0487 – 59 55 59;
• Stuur uw email naar info@palletrecycling.nl;
• Vul ons contactformulier in.
aad, een overdekte opslag van 3000 m2 zorgt voor droge pallets.