U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Export pallets | Bull Palletrecycling en handel

Bull Palletrecycling en Handel vervaardigt en verkoopt voor export geschikte pallets, die aan alle internationale eisen voldoen. Sinds 2004 gelden hiervoor namelijk strenge richtlijnen om de verspreiding van schadelijk ongedierte te voorkomen. We vertellen u hierover graag meer!

Export pallets die aan alle eisen voldoen

Voor export van uw producten hebt u pallets nodig, maar bent u op de hoogte van de eisen waaraan deze pallets moeten voldoen? De medewerkers van Bull Palletrecycling en Handel weten er alles van!

  • Er is een speciale behandelmethode nodig die ervoor zorgt dat export pallets geen bron zijn van schadelijk ongedierte.
  • In ons assortiment vindt u zulke pallets, tegen scherpe prijzen en van de beste kwaliteit.
  • U kunt bij ons terecht voor gangbare nieuwe pallets, maar ook voor pallets op maat, die we graag voor u ontwerpen.
  • Milieuvriendelijkheid is voor ons een kernbegrip. Daarom bieden we u niet alleen veilige export pallets die aan de internationale norm voldoen, maar verzorgen we ook de reparatie en een duurzame recycling van gebruikte pallets.

U bent bij ons verzekerd van producten en productie processen die bijdragen aan een betere wereld. Dat gaat hand in hand met een scherpe prijs, de beste kwaliteit en een uitstekende service!
Over Bull Palletrecycling en Handel
Palletrecyclingbedrijf Bull Palletrecycling en Handel is al meer dan 20 jaar actief in het in- en verkopen, fabriceren en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. Wij verkopen Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, en blokpallets of balkpallets. Pallets die wij inkopen worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. Van houten pallets maken wij standaard Europallets. Afvalhout wordt vermalen en het restmateriaal wordt geleverd aan de spaanplaatindustrie. Metaalafval leveren wij aan metaalrecycling bedrijven.

Contact

Wilt u meer weten over de aanschaf van milieuvriendelijke, scherp geprijsde export pallets? Dan helpt het team van Bull Palletrecycling en Handel u graag verder! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen: