U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Blokpallet kopen – Bekijk hier de afmetingen van een blokpallet

De blokpallet is een pallet die opgebouwd is uit talrijk gebruikte pallet naast de europallets. Wij verkopen, repareren en recyclen alle soorten blokpallets en zijn u hiermee graag van dienst! Omdat wij grootschalig in- en verkopen, beschikken we over een grote voorraad pallets in alle soorten en maten.

Blokpallet – verkoop van nieuwe en gebruikte blokpallets

Een blok pallet op maat

In het assortiment van Palletrecycling en Handel kunt u onder meer terecht voor scherp geprijsde nieuwe blokpallets. Bestel blokpallets bij Palletrecycling NL:

  • Van de beste kwaliteit
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Als standaardproduct uit voorraad leverbaar

Daarnaast zijn we in staat om een blokpallet geheel op maat te ontwerpen. We voldoen daarbij vanzelfsprekend volledig aan uw wensen over de maat en de houtsoort, en garanderen altijd de beste kwaliteit. Naast topkwaliteit is milieuvriendelijkheid een speerpunt voor ons. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor:

  • de reparatie van pallets
  • de recycling van pallets

Over Palletrecycling NL
Palletrecycling en Handel is al meer dan 20 jaar actief in het in- en verkopen, fabriceren en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. In ons assortiment vindt u Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten. Met veel zorg houden wij ons bezig met recycling. Allereerst worden de binnenkomende gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. Houten pallets worden ontmanteld en gereviseerd in standaard Europallets of maatproducten. Het afvalhout wordt versnipperd en geleverd aan de spaanplaatindustrie en het metaalafval zoals nieten en spijkers wordt aan metaalrecycling bedrijven geleverd.

Contact
Wilt u meer weten over de aanschaf van een blok pallet bij Palletrecycling en Handel, of wilt u direct een serie blok pallets bestellen? Neem dan contact met ons op! Dat kan op drie manieren: