U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Repareren pallets | Bull Palletrecycling!

Voor het laten repareren van pallets wendt u zich Bull Palletrecycling en Handel! Wij zijn uw specialist in palletbouw, -reparatie en -recycling.

Specialist in het repareren van pallets
Bull Palletrecycling en Handel biedt u niet alleen een breed assortiment aan nieuwe pallets, ook nemen wij gebruikte pallets graag van u in. Bij binnenkomst worden de pallets zorgvuldig gesorteerd. Op basis van hun conditie gaan ze naar één van onze verwerkingsafdelingen:

  • We repareren pallets die nog tweedehands gebruikt kunnen worden;
  • We recyclen pallets die we niet meer kunnen repareren, zodat deze pallets op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt.

Het leveren van de beste kwaliteit als het gaat om reparaties, en bijdragen aan een betere wereld door middel van recycling, zijn onze speerpunten. Daarnaast staat een dienstverlening op maat en een hartelijke service bij ons voorop.

Over Bull Palletrecycling en Handel
Bij Bull Palletrecycling en Handel kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte pallets. Wij leveren diverse standaard producten direct uit voorraad. Onze hoofdactiviteit is de recycling van pallets. Binnenkomende pallets worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. Restmaterialen zoals hout worden geleverd aan de spaanplaatindustrie en het metaalafval zoals nieten en spijkers wordt aan metaalverwerkende bedrijven geleverd.

Contact
Bull Palletrecycling en Handel biedt u een volledige service als het gaat om het aanschaffen, repareren of recyclen van pallets. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op: