U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Recycling pallets | Palletrecycling en handel!

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort ook het inzetten van gebruikte pallets, oftewel recycling pallets. Dit heeft meerdere voordelen:
• U werkt mee aan een beter milieu.
• Gebruik maken van tweedehands pallets werkt zeer kostenbesparend.
• U komt eenvoudig van uw afvalpallets af.

Afvalpallets worden bij binnenkomst gesorteerd op bruikbare en onbruikbare pallets. De herbruikbare pallets gaan direct door naar onze reparatieafdeling. Hier worden de gebruikte pallets vakkundig gerepareerd en gesorteerd op kwaliteit.

De onbruikbare pallets worden door middel van een sloopmachine, welke snel en effectief werkt, verwerkt voor recycling. Dat houdt in; de bruikbare onderdelen worden verwerkt bij reparatie en het restproduct schredderen we. Hierna blijft een grondstof over voor de spaanplaat industrie en de groene stroommarkt. Spijkers worden geleverd aan de metaalverwerking.

Heeft u overtollige pallets, bel ons. En wij zorgen voor een vakkundige en verantwoorde afvoer. Uiteraard is het mogelijk dat wij uw palletbestand onderhouden. Kortom we leveren nieuwe of goede meermalige pallets en nemen uw afvalpallets retour. De gebruikte pallets kunnen geleverd worden in veel soorten en maten. Ook voor gebruikte pallets van andere materialen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een grote opslagcapaciteit (meer dan twee hectare en meer dan 150000 pallets op voorraad). Dit, samen met de beschikking over eigen transport, brengt ons in de positie zeer snel te kunnen leveren. Ook kunnen de pallets droog aangeleverd worden.

U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en/of advies, wij staan u graag te woord. Bel: 0487 – 59 55 59.

• Stuur uw email naar info@palletrecycling.nl;
• Vul ons contactformulier in.