U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Pallet adapters | Bull Palletrecycling!

Voor diverse soorten en maten pallet adapters gaat u naar Bull Palletrecycling en Handel, de expert in pallets en onderdelen. Van ons uitgebreide assortiment, tot deskundig advies en onze klantgerichte service. Wij bieden altijd een passend product voor elke bedrijfssituatie.

Vorkheftruck

Palletstapels kunnen meters hoog worden, van houten pallets tot aluminium en zelfs ijzeren pallets. Een dergelijke stapel is met ouderwetse vorkheftruckstanden moeilijk in bedwang te houden. Maar de pallet adaptersvoor uw vorkheftruck kunt u elk soort pallet mooi in balans houden. De pallet adapters zijn namelijk zeer eenvoudig aan een vorkheftruck te koppelen, eenvoudig te verstellen, hebben een grote draagkracht en u verliest niets aan de flexibiliteit van uw truck. Bovendien zijn de adapters voor elke truck geschikt. Bekijk dus vandaag nog wat onze pallet adapters voor u kunnen betekenen en bekijk meteen onze andere diensten zoals de inkoop van pallets, het leasen of kopen van pallets, reparatie, recycling en transport van pallets.

Bestel direct of contact met ons
Voor het bestellen van diverse pallet adapters neemt u vrijblijvend contact met ons op. Ook voor vragen, opmerkingen of persoonlijk advies kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op het nummer 0487 – 59 55 59, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier op de website in.