U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Europallets | Nieuwe Europallets.

Bij Bull Palletrecycling en Handel kunt u zowel nieuwe  Europallets als gebruikte Europallets aanschaffen. Vanwege onze grote opslagcapaciteit, kunnen wij ook grote aantallen leveren. Wij hebben gemiddeld minimaal 150.000 pallets op voorraad. Naast het feit dat onze opslaggebieden (overdekt en onoverdekt) zijn verspreid over verschillende locaties in Nederland en Duitsland, beschikken wij over eigen transportmiddelen. Hierdoor kunnen wij ook met spoed zeer grote hoeveelheden leveren.

Geen nieuwe Europallets?

Naast verkoop van nieuwe Europallets bieden wij u ook de mogelijkheid kostenbesparend en milieubewust pallets te kopen. dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van ons groot aanbod aan gebruikte Europallets. Deze pallets voldoen aan alle vereisten en zijn zorgvuldig gecontroleerd. Ook deze pallets zijn in grote getalen voorradig en kunnen snel en makkelijk besteld en geleverd worden.

Uw pallets zijn onbruikbaar geworden?

Wij zijn u graag van dienst om uw assortiment op peil te houden. Met uw onbruikbare pallets kunt u bij ons terecht, wij zorgen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke afvoermethode.

Bull Palletrecycling en Handel biedt u een aantrekkelijk geprijsd assortiment, waarin u pallets in de meest uiteenlopende soorten en maten kunt vinden. We bieden u:

  • Nieuwe pallets, die direct uit voorraad leverbaar zijn;
  • Pallets op maat, die we geheel naar wens voor u ontwerpen;
  • Een efficiënte en milieuvriendelijke reparatie van pallets;
  • De mogelijkheid om niet langer bruikbare pallets te recyclen, zodat het hout hergebruikt kan worden.

Bull Palletrecycling en Handel garandeert u een milieuvriendelijk productie- en verwerkingsproces en staat altijd in voor de beste kwaliteit. Bovendien merkt u dat we ons onderscheiden door onze uitstekende dienstverlening!

Over Bull Palletrecycling en Handel
Bull Palletrecycling en Handel houdt zich bezig met het in- en verkopen, fabriceren en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. Wij leveren Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets en blokpallets of balkpallets direct uit voorraad. Recycling van pallets is een van onze hoofdtaken. Alle bruikbare materialen worden hergebruikt en restmateriaal zoals hout en metaal wordt geleverd aan de spaanplaatindustrie en metaalverwerkende industrie.

Contact
Wilt u meer weten over de pallets van Bull Palletrecycling en Handel? Neem dan gerust eens contact met ons op: