U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Reparatie van pallets – kosteneffectief en milieuvriendelijk

Voor het onderhoud van uw palletbestand, de aankoop van gerepareerde pallets of afvoer van kapotte pallets kunt u terecht bij Palletrecycling NL.

Met het oog op bijdragen aan een beter milieu kunt u kiezen voor reparatie van pallets. Gebruik maken van Reparatiepallets werkt natuurlijk ook kostenbesparend terwijl het niets afdoet aan de geschiktheid. Al onze pallets zijn van goede kwaliteit en geschikt voor de benodigde toepassing. Kortom, ze voldoen aan de specifieke eisen en kwaliteit. Bij de herstelwerkzaamheden en reparatie van pallets gebruiken wij hout volgens de originele dikte en kwaliteit.

Bij binnenkomst van de reparatie pallets worden deze zorgvuldig op bruikbaarheid geselecteerd. Kapotte of beschadigde pallets worden door onze vakmensen gerepareerd. Na reparatie worden alle pallets gesorteerd op kwaliteit (A keus, B keus etc.). Ernstig beschadigde pallets worden ontmanteld en van de bruikbare onderdelen worden andere pallets weer gerepareerd. Totaal onbruikbare pallets worden door de shredder gehaald. De grondstof die overblijft wordt weer hergebruikt, zoals bijvoorbeeld wordt gedaan in de spaanplaatindustrie. Metaalresten worden afgevoerd naar de metaalindustrie.

Naast het repareren van pallets maken wij ook pallets op maat voor specifieke toepassingen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij informeren en adviseren u graag.

Grote voorraden leverbaar en spoedbezorging mogelijk in heel Nederland.

Bel: 0487 – 59 55 59 of mail: info@palletrecycling.nl