U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Stapelpallets bij Pallet Recycling NL

Bestel een stapelpallet bij Pallet Recycling. Wij verkopen, repareren en recyclen allerlei soorten pallets en zijn u hiermee graag van dienst. Vanwege onze grootschalige in- en verkoop beschikken we over een ruime voorraad pallets in alle soorten en maten.

Een stapelpallet op maat
In het assortiment van Palletrecycling en Handel vindt u onder meer scherp geprijsde nieuwe (stapel)pallets. Een stapelpallet van Bull Palletrecycling en Handel is:

  • Van de beste kwaliteit
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Als standaardproduct uit voorraad leverbaar

Tevens zijn we in staat om een stapelpallet geheel op maat te ontwerpen, zodat de pallet precies voldoet voor uw specifieke bedrijfssituatie. Uiteraard garanderen we daarbij altijd de beste kwaliteit. Naast topkwaliteit is ook milieuvriendelijkheid een speerpunt voor ons en kunt u daarom ook bij ons terecht voor:

  • de reparatie van pallets;
  • de recycling van pallets.

Stapelpallets

Over Palletrecycling en Handel
Al meer dan 2o jaar is Bull Palletrecycling en Handel actief in het in- en verkopen, fabriceren en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. U vindt hier Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten pallets. Pallets die gerecycled moeten worden, worden gesloopt op bruikbare materialen. Houten pallets worden ontmanteld en gereviseerd in standaard Europallets of maatproducten. Het afvalhout wordt versnipperd en geleverd aan de spaanplaatindustrie en het metaalafval zoals nieten en spijkers wordt aan metaalrecyclers geleverd.

Contact
Wilt u meer weten over de aanschaf van een stapelpallet bij Bull Palletrecycling en Handel, of wilt u direct een serie pallets bestellen? Neem dan contact met ons op! Dat kan op drie manieren: