U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Pallets te koop bij Palletrecycling!

Pallets te koop? Dan zeker eens de Palletrecyling bel 0487595559
 

Bull Palletrecycling en Handel kan gebruikte pallets inkopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Als recyclespecialist van pallets in Nederland zijn wij niet alleen de expert in recycling, maar u kunt bij ons ook terecht voor productie, reparatie en verkoop van oude en gebruikte pallets. Bij ons heeft u een ruime keuze om allerlei soorten pallets te kopen.

Tot uw dienst
Wat moet u aan met al die oude en niet gebruikte pallets van hout, metaal of kunststof. De oplossing is simpel, Bull kan alle soorten en maten pallets te koop. Wij halen de pallets op en bieden u een aantrekkelijke prijs voor de oude pallets. Maar wat doen wij dan met de pallets?

  • Reparen van oude bruikbare pallets;
  • Recyclen van alle materialen;
  • Verwerken tot nieuwe grondstoffen.

Op deze manier bent u niet alleen milieuvriendelijk bezig, maar u krijgt ook betaald voor de oude materialen. Bekijk meteen welke voordelen wij u bieden.

Pallets te koop

Verkoop direct of neem contact met ons op
Bull maakt het te kopen van pallets zeer eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op, geef uw wensen door en binnen enkele werkdagen leveren wij de pallets op de gewenste locatie. Gebruikte, nieuwe en Euro pallets te koop. Hebt u  vragen, opmerkingen of wilt u persoonlijk advies? Bel ons op het nummer 0487 – 59 55 59, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier op de website in.