U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Ontwerp uw eigen pallet

Pallets op maat laten maken? Wij bieden diverse mogelijkheden.

Een pallet die bij uw bedrijfssituatie past en pallets op maat laten maken naar uw wens en specifieke bedrijfsbehoeften? Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een offerte opmaken voor een pallet op maat. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies.

Naast het leveren van standaard maten pallets van verschillende soorten (zoals nieuwe en tweedehands pallets, Europallets, ijzeren pallets etc.),  zijn wij tevens gespecialiseerd in maatproducten.

Ontwerp uw eigen pallet: Regelmatig komt het voor dat de gewenste maten voor uw specifieke doeleinden niet te verkrijgen zijn. In deze gevallen maakt Bull palletrecycling en Handel pallets op maat. Na het doornemen van de vereisten en doelstellingen wordt door onze ervaren vakmensen uw order in behandeling genomen. De pallets worden speciaal op maat gemaakt en gecontroleerd. Nadat alle pallets grondig geïnspecteerd zijn en blijken te voldoen aan de specificaties kunnen deze bezorgd worden. Ook spoedbezorging door heel Nederland is zeer zeker mogelijk omdat wij over eigen transportmiddelen beschikken.
Wanneer u vragen heeft of persoonlijk advies wenst, neem dan telefonisch contact met ons op via 0487-595559. Of vul het contactformulier in.