U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

Pallets gebruikt | Bull Palletrecycling!

Duurzame en goedkope pallets die gebruikt zijn kunt u huren, kopen of laten inkopen door de specialisten Bull Palletrecycling en Handel. Als fabriek en groothandel van pallets bieden wij niet alleen een breed en compleet aanbod van nieuwe pallets, maar ook van gebruikte en gerecyclede pallets.

Professionele houthandel
Bull Palletrecycling maakt het graag gemakkelijk voor u. Van een houten tot een metalen of kunststof pallet. Wij bieden niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte pallets aan voor de laagste prijs. Onze pallets zijn uitstekend bruikbaar, duurzaam, licht, stevig en universeel inzetbaar. Van een kleine oplage tot een grote oplage, er zijn altijd genoeg gebruikte pallets in voorraad en geschikt voor zowel huur of verkoop. Bekijk vandaag nog wat Bull voor u kan betekenen en laat u informeren door onze klantgerichte medewerkers en deskundige adviseurs.

Pallets gebruikt

Meer informatie en contact
Het huren of kopen van gebruikte pallets is bij Bull zeer eenvoudig. U neemt contact met ons op, geeft u wensen door en krijgt binnen enkele werkdagen de pallets geleverd. Simpel is dat. Hebt u opmerkingen, vragen of wenst u persoonlijk advies? U kunst ons bereiken op het nummer 0487 – 59 55 59, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.