U kunt alle soorten pallets kopen bij Palletrecyling NL. Van gebruikte pallets, nieuwe pallets tot Europallets. Bel: + (31) 0487 - 59 55 59 | info@palletrecycling.nl
Pallets kopen? Grote voorraad nieuwe en gebruikte Europallets.

+ (31) 0487 - 59 55 59 info@palletrecycling.nl

In- en verkoop van gebruikte Europallets

Gebruikte Europallets kopen? Gebruik maken van gebruikte Europallets van Palletrecyling.nl kent verschillende voordelen. Naast het feit dat het kostenbesparend is, draagt u ook bij aan een beter milieu. U krijgt uitstekend advies, een vriendelijke en snelle service en natuurlijk de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

We verzorgen zowel de in- als de verkoop van Europallets. Alle gebruikte Europallets worden door onze ervaren vakmensen zorgvuldig gesorteerd op kwaliteit. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat er een mix van verschillende kwaliteitsklassen ontstaat. Alle gebruikte Europallets van Palletrecycling en Handel voldoen aan de gestelde normen en specificaties.

Algemene informatie gebruikte Europallets:

Een Europallet heeft een afmeting van 80×120 cm. en wordt soms ook EPAL pallet genoemd. Een onbeschadigde Europallet kan ong. 2000 kg. dragen indien de last gelijkmatig verdeeld is. Een Europallet is ook aan de klossen onder de pallet te herkennen. Op één klos staat vaak de naam van de fabrikant en op de rechterklos staat “Euro”. Europallets moeten aan bepaalde Epal-normen voldoen en mogen alleen gemaakt worden door erkende bedrijven.

Europallet

Gebruikte Europallets zijn goedkoop en in zeer grote aantallen leverbaar. Bull Palletrecycling en Handel beschikt over zeer veel opslagcapaciteit (onoverdekt alsook overdekt) waardoor de gebruikte Europallets ook droog aangeleverd kunnen worden. Doordat wij een gemiddelde voorraad van 150.000 pallets hebben en over eigen transportmiddelen beschikken, behoren spoedleveringen in Nederland ook tot de mogelijkheden.

Zijn uw gebruikte Europallets onbruikbaar geworden? Wij kopen ook kapotte en onbruikbare Europallets in en verzorgen een milieuvriendelijke verwerking ervan. Wij bieden u een volledige service, van aankoop, onderhoud van palletbestand tot afvoer.

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
• Bel naar 0487 – 59 55 59;
• Stuur uw email naar info@palletrecycling.nl;
• Vul ons contactformulier in.